Радiку до 5-рiччя на укр. яз

Ось і дочекались - кругла дата:
Радічку сьогодні - рівно п'ять!
Кращого немає в баби свЯта,
Аніж хлопчик - Божа благодать.

ШкОда, не вихОдить пОруч бути
В цей значнИй і світлий ювілей,
Щоб твій щебет радісний почути,
Ніжно притулити до грудей...

Вибач, мій ласунчик дорогенький,
За таку (на відстані) любов.
Внуки підростають, як опеньки,
А бабцІ - на заробІтках знов.

Щем на серці - від життя такого,
Бо не бачу, як мужнієш ти.
ПрОшу лиш здоров'ячка міцного,
Для душі - добрА і чистоти.

Дякую, Господь, за розум Ясний,
Що онука ним нагородив.
Скоро він вже бУде першокласник,
Мрію, щоб навчатися хотів.

В школу поведУ його за руку,
Але це - в майбутньому (колись).
Перебути як тепер(!) розлуку?
Правда - зла, то ж плач, хоч захлинись.

Мовчки проковтнувши сльОзи бОлю,
Я тобі весЕло посміхнусь.
З Днем тебе щасливим поздоровлю...
Глянь-но, маше в камеру дідусь.

Ми тебе вітаєм з п'ятиріччям
І бажаємо всьогО-всьогО...
Все щоб в твоїй долі бУло "слічно",
Кожен день, - як червня сьомого!

07/06/2020/


Рецензии
Поздравляю чудесную бабушку с днём рождения внука!

Пусть все пожелания бабушки исполняются!!!
Счастливых вам хлопот по подготовке к школе...

Ольга Заря 2   09.06.2020 20:10     Заявить о нарушении
Щиро дякую)))))))

Любонька   10.06.2020 11:38   Заявить о нарушении