Ковчег

ВолІє Дух, а діє Воля.
На Волю Духа покладусь —    
За біль Землі,
                за віддих Поля,
За душу зболену... чиюсь.
 
Себе примушу зрозуміти
Що, вірогідніше всьогО,
Ми всі, в собі, Господні діти,
Від Лона Імені Його.

На все — свій час.
                А Час — ГорнИло.
Що має бути — не минЕ.
І мій ковчег це, тоб то — тіло,    
Перегартовує мене.

І, досить істинно збагнути,
Що це не вигадка, не жарт.
Я, може бути, може бути —
На свій натраплю "АрарАт".
 
               


Рецензии