Правда гола

*  *  *
Що відбувається довкола,
На щирій ниві, де зросла
Байдужим злиднем правда гола,
У боротьбі добра і зла?

Куди не кинеш пильним оком –
Війна за владу серце рве!
Карають рідний край жорстоко,
Краплини крові точать з вен.

Злодійський слід тавром одвічним,
Прокляттям чорним за гріхи.
Ми стали людом пересічним:
Сльозами сплатимо борги.

31.08.2009р.


Рецензии