День народження

Веселкою сьогодні небо стало,
І сонце усміхнулось з висоти,
Вітання  щирі посилало,
Все в день народження тобі!

Теплом зігріті всюди квіти
Розкрили знову пелюстки
Вітаючи тебе привітно,
І так  приємно на душі!

Та є найкраще в цьому світі,
Це Бог у нашому житті!
Хай буде Він Дороговказом
На всі прийдешні твої дні




Рецензии
Прекрасный стих с глубоким смыслом.
Да хранит вас Бог! Всех.

Тоня

А.Назаренко   13.02.2023 13:00     Заявить о нарушении