Запахи

Звідки в полі запах кокосу?
То її волосся і шкіра,
Колоситься пшениця і з вітром,
Долітають запахи збиті.
Вітер все грається:
Оголить стегна,
А згодом тканиною обвиті.
І запах сирої землі,
І запах кокосу,
І поля,
І поту.
Все так змішалося просто.
І де ділася воля?
Вдихаєш і носом, і ротом,
Втрачаєш розум, а потім
Так швидко з поля в болото.


Рецензии