МИ

               
 
Зачався світ не рАзом, не раптОво.
Вікує  він   собою-пособІ.
А   ми,  під   сонцем,
                сповнитися  в  Слово, 
Поки-що   плідно – кволі   і   слабі.      

Дотриматися  нАхилу   по   Слову,
Не   здатні   ми   утримати   кермо –
За простоту, за хибність випадкову
Єством     своїм    горИмо - горимО.

Повітря нами  вдихується  в  груди. 
На  вИдиху, в   повітрі,  майже  дим.
Над нами небо розпростерте всюди
І   ми   в   єднанні пОдихом  із  ним.

У  сяєві  прямуємо  до  світла
І   може  бути,  станеться: де — МИ,
Одвічна  мрія, що
                ледь-ледь  розквітла,
Не   вОгнища    у    сяєві    –   димИ!


Рецензии