Я дякую Життю за неминучiсть

Я дякую Життю за неминучість,
За злет неусвідомлених ідей,
За пересічність зустрічей й розлучень,
За праведність Земних благословень…

Я дякую Життю за незбагненність,
За радість пережитої Краси,
За невгамовність, впевненість, непевність,
За первозданну мудрість простоти….

Я дякую Життю за нездійсненність,
За вигадки, ілюзії, думки,
За право перейти у Нескінченність,
За Час і Простір, відчуття і сни…

Я дякую Життю беззастережно
За кожну мить Любові й Пустоти,
За гнів і радість, що сплелись сердечно,
За Крила, що шукають Чистоти…

01.06.2020


Рецензии