Kiss a poem by an Indian author

Kiss

Reminiscent of your lucent nature,
The fire burns deep inside me,
Serendipity quickly warms hearts,
Desire arms one's lips within no time.

(c) S.P.Sanalkumar, 2017


Поцілунок

Залежно від світла твоєї природи
Вогонь мій блискучий горить в глибині
І так імпульсивно поєднані згоди,
Що інтуїтивно пульсують в мені

(c) S.P.Sanalkumar, 2017


Рецензии