Благодарю укр

ДЯКУЮ ТОБІ!

  ...;

Я дякую за русі коси
За згубну синь очей  сузір'я.
За те, що під твоїм гіпнозом
Мої згорали надвечір'я.

Я дякую тобі за те,
Що там, де юних днів корунди,
Відчув я сяйво золоте,
Що вщерть заполонило груди.

За юний і веселий сміх,
За нерозгаданий клондайк.
За "бісики" в очах твоїх,
За Ob-La-Di і Оb-Lа-Dа...

Я дякую тобі за те,
Що в час отой, як сонце раннє,
Жило - незвичне, непросте...
І ми не гралися в кохання.

За той смішний і не фортовий
"Фан-фан тюльпан", бо - не доріс...
Ще за вікно, четвертий поверх
Й підступний трішечки карниз...

А  ще я дякую..., зажди...
Було ще... вражений й до нині:
За сплеск дніпрової води
Й круте в горошинках бікіні!

За шепіт, ніби - з джерела...
Що непідступною була...
І недоторкана лишилась - для мене...
Й мабуть би - відшила,
чи "меду", як бджола - дала...

За сни, що справді - наймиліші,
В яких фанерою літав.
Що не тобі, й не над Парижем
Я нерви, іншій розхитав.

Я дякую тобі за дні.
За все, що в них зі мною сталось.
Що ти коханому дісталась,
А не закоханому... ні...

Я дякую тобі за те,
Що лиш на людному пероні
Через життя, хай - непросте,
Вгорнулись наші дві долоні.

Жаринка тліє. Все мине...
Час той - як попіл, і не мало...
Тобі я вдячний, що мене
Тоді від себе... врятувала...

Я дякую тобі в ці дні,
Можливо навіть - не в останнє,
Що іншому, а не мені
Життя зламала ти коханням.

Лягли дві хмарки на крило,
Як пара диких голубів...
За те - чого в нас не було,
ЗА ВСЕ Я ДЯКУЮ ТОБІ!

ВК ХерСон 04.06.2020


Рецензии