Тривога

Тривога присіює решетом,
Під дію якого забравшися
Добу часом важко завершити
Овечками нарахувавшися.

В душі піщаними доріжками
Черниці, горгони чи бестії
Підкорюють шлях перебіжками
Від манії і до депресії.

Від спогадів законсервованих
Ідеям зрости не вдавалося
В безґрунтних рядках, розташованих
В порядній гармонії хаосу.
 
Сліпим оптимізмом затулює
Надія, що часто обманює.
І спокій буденний замулює
Депресії хвиля чи манії.

За стінами із безморальності
Ховаю хоч щось,  бо хотілося
Влягаючись в пір'я нейтральності
Для сну рахувати не віруси.


Рецензии