Мамо, пробач

Мамо, мамо, пробач.
Малослівний я часто
Сам ковтав біль невдач,
Щоб твій спокій не красти.

Відпочинь. З дня-у-день
Не підхоплюйсь бентежно.
Про здоров'я лишень
Ти подбай - не безмежне.

Лиш з твоїх вуст святі
Всі слова, наймудріші.
Найдорожча в житті
Ця любов найчистіша.

Ця любов не згора,
Вона піснею лине.
Ти троянда, котра
Без шипів, лиш єдина.


Рецензии