Кермо

Наявно: уява  –  кермО.      
Кермую  згори   і   зі-злості,
Вдивляюся:  як  живемО (?)
Ми, люди,
Із  статусом  – “гості”.

Ми всі, в межах суші і вод...
А   я   не   второпаю : де  я?
І хто  я? : із  роду – Народ?
Чи  Дія?  Чи  Рух? Чи Ідея?   

У рОзброді ; гУдні гризня.    
Керую   на   гірше   уяву:
Ось, вибух!
         ось, в  тризну ; різня:
Чік-чіком і ніж – за халяву!..

Нестерпно. Гальмую кермО.
Наразі, уяві  –  спасибі.
Дивлюся, а ми летимо!
У ВсЕсвіт. НаЯвно..На глИбі.
 


Рецензии