якийсь нiякий

що цікаво,
коли випадково попадаю на твої вирши,
мене нудить,
чим вони такі нецікаві?!
ще більше гидко,
коли вони писані від особи жіночої статі
(я точно не об'їлась арахісом сьогодні?!)


Рецензии