Тобi спасибi, моя мамо

               

                Куди  б  не  звертала  дорога,
                Матуся  зустріне  добром,
                Чекає  завжди  на  порозі,
                Рідненька  з  любов’ю  й  теплом.

                ПРИСПІВ.

                Закохавсь  я  в  тебе, закохавсь,
                Цвіт  черешні  знову  розцвіта.
                Місяць  ясний  світить, я  признавсь,
                Пригадав  любов,  і  ті  літа.
                Мамо, мамо,мамо,моя  мамо,
                Закохавсь  я  в  тебе  назавжди.
                Дякую, що  ти  будила  рано,
                За  життя, що дала  мені  ти.
               

                Завжди  відкривається брама,
                Чи  то  в  дощ,  чи  в  мороз, чи  в  жару
                Біжить,  посміхається  мама,
                Щоб  зустріти  свою  дітвору.

                Далеко  я   був, повертався,
                Життя  так  проходить  моє.
                Завжди  я   до  тебе  звертався
                Спасибі, що  ти  в  мене  є.            


Рецензии