Заiмглёны дзень праясняецца...

***
Заімглёны дзень праясняецца,
І калыша ветрык сады.
Сарамліва сонца ўсміхаецца,
Пакідае промняў сляды.

Лезуць з глебы бульбачкі купінкі,
Дзе-нідзе віднеюць радкі.
Летам у вясны перакуплены
Куст лазы шуміць ля ракі.

Пралятаюць птушачкі парамі,
Можа, недзе гнёзды віюць.
Хмаркі, нібы дым над пажарамі,
Ў заімглёным небе плывуць.

03. 06. 2020 г.


Рецензии