Фiлософське звучання молитви

Філософське звучання молитви
З глибини усвідомлення Суті…
Через пристрасті серця мотиви
Розкриваються в Сили могутні…

Життєствердження змісту молитви…
Промовляння… Від слова до слова…
Безумовність Любові у світі –
Невід’ємна життєва основа…

Вознесіння Земної молитви
В Єдність Світла крізь Дух і крізь Сутність…
Все, що є, тут й тепер – Божі Діти…
Всесвіт знає й вбирає ті звуки…

01.06.2020


Рецензии