Я буду милуватися на квiти

Я буду милуватися на квіти,
Спиваючи Красу з тремких пелюсток…
Я вчитимусь у них умінню жити
І відчуватись з Сонцем нерозлучно…

Я буду набиратись духом квітів,
Купаючись у пахощах нектару…
Я буду надихатися щомиті
Чарівним життєлюбством Суті Саду…

Я буду відбуватись серед квітів,
Крізь ніжність розкриваючись до світу…
Я буду оживати у повітрі,
Вклоняючись траві, дощам і вітру…

29.05.2020


Рецензии