Кому не личать вишиванки!

Є ті, кому не личать вишиванки!
Вони єхидні в правді й самозванки!
Нутро брехливе й в злобі суще.
Плоди їх праці є гіркущі!!!

Є ті, на кому є жупан і свита
Та стежка кров’ю їх залита.
Вони холодні є до люду.
Живуть – собі, й плодять облуду.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
03.06.2020
08:26
м. Львів
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує письмової згоди автора.


Рецензии