Необдуманi висновки

Необдумано не відрікайся,
Нашвидку прочитавши події.
Надважлива відкрита очам вся,
Що гірчить, солодить, солоніє -

Тільки правда, важлива в деталях.
Треба час стати висновку стиглим.
Повна суть на життєвих скрижалях
Не зчитається поглядом біглим.

Параноя - ще та поетеса,
Підкладає зіпсовані збірки.
Недочитана книга - без сенсу.
Необдумана фраза - помилка.


Рецензии