Крик души

На Масмедіа прийшов,
Депутатів тут знайшов,
Все дорожчає в країні,
Їжте люди як ті свині..
Знов якусь херню несуть
Всіх як липку обдеруть.
І щоб голос свій віддати
На грошей тре зачекати...
Все покладуть до кишені,
Бо маленькі уже жмені.
Вам би тільки їсти, спати,
В унітази гарні срати....
Вам начхати на той люд
Вам би взяти в руки кнут
І загнати всіх до хати
Голоси за вас віддати..
Щоб платили всі податки
Щоб не мали навіть гадки
Куди кошти ті ідуть.

Вам би тільки драпануть...
На Сейшели чи Канари
Хтось напише мемуари,
Як він там відпочивав
Свій нарід я к обдирав.
Дать би вам о ту зарплату.
Людям вашу- депутата
Ось тоді б ви пожили
І цікаво тоді знати
Скільки б ви так протягли.
Від зарплати до зарплати
Повний місяць , а чи ні....
Вам би тільки обіцяти....
Не несіть уже херні....

 Автор Владимир Панчоха


Рецензии