Нiжний Sexонет

музика Petite Fleur by Peter Schilperoort Quintet
https://www.youtube.com/watch?v=JLl3Y8eZmH0   


Сум сизим холодом на склі
карбує срібні візерунки ...
Та свічка їх в нічній імлі
розтопить теплим поцілунком ...

Гори кохання мій вогонь,               
розтоплюй морок сварки в крові!
Любов, як лікар осторонь:
Коли ми віримо – здорові!

Піде на дно камінням - сум,
ніч сколихнувши тмяно тінню...
Любов метелики тих дум,
як свічка спалить неодмінно
торканням всіх душевних струн
і зойком щастя сотворіння ...

***


картина Костянтина Васильєва «Очікування»


Рецензии