Назначтэ Кольцы тому но хлоркы

Бо й вирус згинуль ж. Шэ вчора

Коль ты хаЛерык,
Коль ты ныкчэмный,
Полезна сода
З гарачо водКо зь.

А если кольт ты,
Ну, той, бы Коля,
То в тыхвын зЕздзий,
Дэ Лерка з бесьмы.

От мы тут гондэ
Бы шось жа гоным?
Взев копанычку
Оно у Нинкы.

Го! Так ты шо тут –
Вжэ аж мни рохля?!
Да я сама счас
Бум, мо, полоть щось!

И Козка (Козлык!)
Упад на козлы:
Да шо то с тоё,
Шо во ж за плотом!..

Мы завшы терпим ж
Якыхсь городьськых:
Сусид дасьць серпик?
Ны хоч по носу?

От и мяснычкы
Ув матра выйшлы:
Прыснывся попик.
Свычок – аж шостка!

Шо значыть сон ваш?
Росказвай роду ж!
Дэ ж сам шо поймыш,
Ек мыш пуд койКо зь.

Мы жмэмо гондэ
Усёй ладошко –
И трык!.. дэ шо вдруг
Злытило в Кошкы?

А усёго-то…
Попымшы содкы,
Возьмы крутны но
Уливо шось во зь.

А покы поняв!..
Ой, скикы гора
Зазнав ваш тольта
Слыпый, да й годэ ш.

На всё бо опыт
Но й надо, можэ.
И всё проходыть.
Ек гындэ дощык.

Ну, личтэ ж содо
Хоть хто в шызовни!
Не! Мы вам воцёт
Вальёма в горщык.

...вот гэто хто вам?
Шо?! Кот Учоный?!


Рецензии