Нiхто не бачить, як я плачу

Ніхто не бачить,як я плачу,
як тихо сльози ллю.
Ці сльози болю і жалю,
безсилля, гніву у гріху.

Хвилина і вони зникають,
і легше на душі,
і знову сили повертають,
і знову я в "сідлі".


Рецензии