Дивлюсь я на небо

  1
Дивлюсь я на небо,
Де падають зорі.( там зірка палає)
Хтось скаже не треба,
І вітер  на дворі.(гуляє)
У сутінках ночі,
Горять ліхтарі.
І знов твої очі
наснились мені.....

Десь там біля ставу,
Лелеки кричать.
Мене до світанку
вони будуть ждать.
Я щось про кохання,
дізнаюсь твоє,
А літо минає-
воно не моє.....

 приспів:

Кохати, кохати і ще раз кохати.
Кохання як долю свою зустрічати.
Щоб стан твій дівочий наснився мені
Щоб бачити очі, яскраві твої.

Кохати, кохати і ще раз кохати.
Кохання до серця свого пригортати.
І знову згадати усе як було,
Ти став на коліна- спітніле чоло.

  2
Листа хтось напише,
Ти будеш чекати.
Але до розлуки,
Вже станеш звикати.
Я знаю багаття
Зігріє тебе,
Під спів журавлиний
Все швидко мине....

Дивлюсь я на небо
І зорі палають,
До ранку не стане,
Усі позгасають...
І тільки кохання,
залишиться знов,
Ніхто не розкаже
Про нашу любов....

Автор Володимир Панчоха


 


Рецензии