Передчуття

*  *  *
Очі коханої дівчини стежать
За неосвіченим днем голосів.
Щастя блукає у зоряних межах,
Чую птахів зачарований спів.

Казка дбайливо дарує цілунки,
Медом втішають солодкі вуста.
Станом берізка здіймається струнко,
Наче будує у небі міста.

Золото кличе осінню негоду
Сірими хмарами щедрих дощів.
Море здіймає зажурену воду,
Сумом лоскоче відліт журавлів.

04.09.2009р.


Рецензии