Russia accused of sedition! Россию обвинили в крам

Russia's been accused of sedition!
This is today's American vision
Of neocons and liberal flank,
Which try to catch the safe bank!

Do not even think of attacking us,
If You do want to miss American middle class!
Be care of Your own troubles and fears,
If You want to keep safe Your lovely dears!

Россию обвинили в чужой крамоле?!
Америка видит нас так! Доколе?
Неоконы и либералы ищут врага за бугром,
Спасая свои шкуры, когда горит кругом!

Не думайте даже валить всё на нас,
Если не хотите потерять средний класс!
Разбирайтесь сами со своим дерьмом,
Коль мечтаете сохранить родных и дом!


Рецензии