життя диво

моє серденько ще не знає
 як душа моя болить
як від горечка страждає
як тихесенько кричить...

а я хочу в щасті жить ...
тієй миті ожидаю
коли душа переболить.

стільки тут усяких див Господь побачить присудив...

любуватися любити і щасливо щодня жити.
смерть дитини пережити
що робити
не підсилу долю поміняти
отож приходиться страждати
я і жінка я і мати
не маю права
вибирати
а плин життя лиш проявляти.
і почуття сердешні споживати.

скоро підем спочивати.


Рецензии