Харкiвський театр

               
 Я обожнюю театр. За ним так скучила.               
 Хочеться піти знов на виставу.               
 І зануритись в емоції, що влучили б               
 У самісіньке сердечко з почуттями.               
 Я люблю цю атмосферу незабутню.               
 Ти кладеш квиток у дамську сумку.               
 Причепуришся, вдягнувши гарну сукню,               
 І пірнаєш знов в мистецьку теплу думку.               
 Я люблю так театральні постановки,            
 Що показують у харківських театрах:            
 "Продавець дощу" і "Примадонни",               
 "Блез", "Віолончель", "Історія кохання".               
 Харківські театри - скарб і диво               
 Першої столиці в цьому світі.               
 Дім Актора і Театр Шевченко.               
 Музкомедія, ХНАТОБ. Вони єдині...               
 31. 05. 2020


Рецензии