Чекаю травня грози

*  *  *
Не знає світ жалю:
Карає спільний розум.
Ночей давно не сплю,
Чекаю травня грози.

Дощі змивають слід
Кохання та розлуки.
Зірвав червивий плід
Омріяної муки.

Зійшли слова віршем,
Як сонечко ласкаве.
Зігріли біль вогнем:
Пожежі мить – яскрава!

17.09.2009р.


Рецензии