Я вам дарую дощ

Я вам дарую дощ і день новий,
Дарую ніжний спів, духмяну каву.
І ще дарую вірш маленький свій,
В нім неодмінно знайдеться цікаве,

Чарівне слово, писане для вас
Сердечним ритмом,
Пульсом тихих кроків...
А запросіть  до танцю,
Краще вальс..
Щоб втамувати весняний неспокій

Моїх думок, моїх шалених мрій,
Навіяних травневими дощами,
На перехресті чотирьох стихій..
А раптом закохаємося з вами

У літо, червень, мрії, світлі сни.
У ранок, щастя, у життя та долю,
В солодкий спів гітарної струни,
Що позбавляє душі наші болю...


Рецензии