Ти

А я так хочу потонути в твоїх снах
Дивлюсь на тебе й хочеться кричати
Що я люблю все те що й ти, в очах
Я бачу смуток твій, ну як їх не кохати

Поглянь всередину, допоможи знайти
В тобі все те, чого від іншого чекала
Я відчувала всі відтінки самоти
З чужими, бо тебе тоді не знала.

Не відпускаєш ні в реальності, ні в снах
Ти скрізь зі мною, без краплини фальші
Руйнуєш стіни, викорінюєш весь страх
Тепер я знаю, мій ти, не інакше

Тепло руки, легенький змах твоїх повік
І подих близько, надто близько щоб забути
В моїх очах твій образ зафіксований навік
Хай в іншому житті, але так хочу знов тебе відчути..


Рецензии