Танцюючий дiамант

               
 Як можна не обожнювати               
 Акторів, що безсмертні?               
 Їх ролі залишаються в житті,               
 Душі і в серці.               
 Таким актором був і є відомий Патрік
 Свейзі.               
 Талант його, як діамант.      
 Ніколи він не щезне.               
 У фільмографії його -  кіно, яке не зникне.               
 І геніальні "Брудні танці" передивитись неодмінно.               
 Він танцівник, актор від Бога.            
 Підвладні були всі вершини.               
 Із Демі Мур у фільмі "Привид"               
 Він вклав у роль натхнення й сили.               
 Блискуче впорався із роллю               
 У фільмі з Лізою Ніємі.               
 "Останній танок" - сімбіоз кохання, танця і взаємин.               
 Він завжди був таким вродливим,
 підтягнутим і молодим.               
 Хвороба рано підкосила.         
 Життя несправедливе з ним.               
 Йому було 57 років. Діагноз - вирок 
 і безодня.               
 Ми пам'ятаємо його і не забудемо ніколи...               
 30. 05. 2020


Рецензии