З днем народження

Радісний день наступає сьогодні
Ранок промені сонячні шле,
Роса усміхається в квітах,
А мелодію з неба вітер несе

Все твориво в пісні чудовій,
Вітає, Валюша, сьогодні тебе,
В день народження щастя несе,
Божа милість росою паде

Квітів розквітло багато
Наче зорі виблискують  всі,
Запахи ніжні привітно
День травневий дарує тобі

Божої милості, щастя, здоров’я,
Від серця бажаю тобі.
Хай сповниться мрія завітна
В твоєму сестричка житті


Рецензии