Покыль дощычок идзёт,

Мы тут ходзим з дзедкам бос

Тут у нас шось екся-каксь
Загружаеца 100 файл.
Ну, й как эта вам
Шэ чогося вваль.

От мы выйшов погуляв –
А вездзе 100ить вырба.
И, да, но й вдыхай
Дощык свижый в шпань.

А ны хочыш чы ты, Вань,
Да пойти да выгрыбать
Онь тамо завал,
Шо в скота пуд хатк?

Но той хы3й, наглый пан
Будэ й в носи ковыратц,
Оно шоб ты став
Слухаты парша.

От, кажэ, я влад
Тута во, вишь, навсаджав ж
Такых морквый с 5,
Шо ты влизь да крадь.

Ну, да, бо когда
Хто на дидка унь клыпав:
Ой, той во дурак ш
Да зламав цыбах!

И хоть ты ведь тых хазяйн
Да й спытав, чы можна взяць
Дэ з раз чы и с пар
З ихный градкы травк.

Ой! Да он жа впрам дурной!
Ну, всё ходзе й ламе плот!
Так вы там наддай
Ля старому блат.

...я ж тут коцик в парш


Рецензии