Всходыть чы сонцэ, зара чы заходыть,

Не, в нас ныма вжэ такого братка

Как зараБоТать тута, ва в вёсцы,
Гой, да какой хоть блин типа ж!..
Нету ж ни в когут вуж ий прам коскы,
Шобы дидковы травы вбрать.

Ну, да зара жа в Бога така, шо
Таткы усе оно ля шкалят
Шося играють аж на гармошцы
Да и, о-ёй, куда до вас.

Да, ну, в колхозы есця ж солома й,
Ктору но й можня ф скирды ски2ць.
ВыпЮ ж я з гора да и на бок, згынь!
От как оно й ракСукЖдат якубка.

Не! Ны в хлывовы нету ля й Вовы
А ны дошок, шоб вриж на дрова.
И ны, ох, бонди пак ны й в Яновы
А ны сыдеть, рук сложа.

В Сухым Боровы дэся е хтося?
Э! Да ты шо?! Да ведь а ны и братк,
Шо ьвсэ аж стогнэ: тежко мни гондэ!
Ибо, ага, заморывсь впрам у Гальк.

Так от повсюды: суд-пырысуд но.
Да всё коб плёткы про Василька.
Тоничка ж тётка, ох, кака добра:
Прамо ж пускае ф хату Кота й.

Не, у нас цэбрык пустый, ныкчэмный.
Дэ мы якые там Кобзара!
Так шо давайтэ уси разом впэрым
В бороду диду шмальцу щэ раз.

Йидэ ж мий ровыр прам до всих Сашк


Рецензии