послання дол1

Позич-но щастя, доленько, мені!
Хай це буде без відсотків кредит
Домовимось ми про позику дивну
Та про бажання бути щасливою

З тобою ми домовимось чесно
Про оплату доларом чи євро
Може це буде інша валюта
Й за нею інший розрахунок

Ти радість приносиш та щастя,
а я для тебе щиро усміхаюсь
Я менше плачу та нудьгую -
Для тебе кращий подарунок

А щастя - в спокої душевному,
Коли почуваюся впевнено
І його мені ніхто не зламає:
Навіть вірус і чорна заздрість

І борги тобі поверну швидко,
Щоб думати лише приємне
Це цінніше, ніж долар чи євро,
Коли душа моя щаслива

©Тамара Цегельнюк
20.03.2020


Рецензии