запрошення на побачення

Запросили мене на побачення
В хатинку в садочку райському
Залишив якусь записку анонім
У моїй кімнаті таємну на столі
Знайомі почерк, манера письма -
Ангел про себе так сповіщав
Я вдяглася швидко й без вагань
У найкраще своє вбрання
Хтось викликав мені таксі
Й безпечно на місце привіз
Біля входу в садок сіла на лавку,
Щоби друга свого дочекатись
А там запахи неймовірні!
Неможливо без руху сидіти
Кожну гілку понюхати тягне -
Там високо, й рука не досягне
Аж тут підійшов незнайомець:
- Ходімо зі мною в садочок!
Вже музиканти притомились
для тебе грати пісні романтичні!
Я прийшла і бачу: на столі
У вазі пахне райський цвіт
А анонім той таємничий
Став ангелом моїм миттєво

©Тамара Цегельнюк
27.04.2020


Рецензии