Ох, теvко vыты

Пры васiльках!

Vывiмо чысто!
Ек Бiг нам дав.
Товдi но j дiткы
Захочуть так.

А ек ты лiзыш
Гучыты j красць,
О, то вvэ Крiшно
Аv стануть Славк!

От мы тут слышiм:
О-ёj! Завал!
Заjiхав сынко
Аvно в Iспань!

А там шэ j з viнко v.
Да j ij внучка
Сумiлы нivно
Замаjстраваць.

А скiль шкурынку
Кабы хоть взять?
Да, гоj, во гындэ ш
Шэ е в нас дядьк!

Ну, j шлы вошывцю
По 200 бакс.
А ек бо выvывэ
Така хваjн парк.

Мы v мав шось нiбы зь.
Якусь свiнарк.
I тая Швырка
Но j грошк швыраj.

Ну, мамка рiдна!
Памоv фсiкда!
Чого v vынывся,
Ек сам но Рак?

Туды j сюды но б
Кабы снуватц?
А граты вмiiм
На саксфанах?

Да карантiн vах
Но распаляjт.
От мы j ны выjдым
Народу ласк.

А дедько дывныj!
Зарос, дурак!
Ны грав v колыся,
Ек бомvував.

Провiр vэ сылкы:
Поjды на j пляц.
Да j заробы sо
На хлiб-смытанк.

Не, всугубы но
I ту шэ карм,
Шо сам i выс3г
Шэ у в пыньках.

От мы тут нiшо
Увсунiл в срач ш:
120 грызлij
В компаг ля Дьяк?

Ну, зарэ j выгрыб
Попробуj влад
I с свэji нiркы
Яку хоть гразь.
 


Рецензии