ти був н ким...

Безжальний день, безжальна ніч,
За ними дві доби, чотири...
Я і самотність - віч-на-віч,
А у свідомості - пунктири.
Тебе кохаю до нестям, тебе ненавиджу до болю,
Лікую душу забуттям,
Зібравши всю до купи волю.
Я п"ю твої п"янкі слова,
Твої обіцянки отруйні
Шалено кружить голова,
А в ній пульсують мрії буйні.
Таким сп"янілим і гірким
Стає моє кохання краще.
Ти був ніким, ти був ніким
І кинув нас напризволяще.
            15.06.2011 г.


Рецензии
Чувственно и нежно. Олег.

Олег Уралец   01.06.2020 08:23     Заявить о нарушении
Спасибо, Олежек. А Вы знаете украинский язык?

Нина Ледовская 3   01.06.2020 21:42   Заявить о нарушении