Весеннее настроение

Неперевершене! Тут все неперевершене, -
Цей запах трав і кетягів бузку!
Так хочеться для когось бути першою!
Та не спинити течію стрімку

Моїх років, що котяться до старості.
Підступна щастя коротенька мить!
В моїм житті було так мало радощів, -
Мої роки, так швидко не летіть!

Ще хочу цим життям насолодитися, -
Тепер зростає вже його ціна!
Я ще й  на світ не встигла надивитися, -
Чому ж повинна сохнути  одна?

Не хочу я, нізащо! І не зможу десь
У хаті заховатись від людей!
Нехай не друга, але третя молодість
Запалить зірочки нових ідей!

Травень 2019 р.


Рецензии