Трио Хокку

" Здравствуйте
Эти Хокку теперь
на трёх языках .
Интересно читать . "

" Hello
These hokku now
in just three ways .
Much interesting . "

" ;;;;;
;;;;;;;
3;;;;;;
;;;;;; ;

ХоккУраган ©;
 
" Правду
говорить легко
Не стоило труда
Зато и ты рада .
Вместе . "

" The truth
speaks easy .
Never but ever .
And you're glad too.
Together we are ."

";;
;;;;;
;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;
;;; ;

ХоккУраган ©;

" Хокку пишу
Что будет всё .
Видимо не о том . "

" Hokka is here
That will be all.
Apparently not about . "

;;;;;;;;;;
;;;;;
;;;;
  ; ;

ХоккУраган ©;

" С теплотой
О тебе думая
Живу той встречей ...
Взаимность . "

"With all of my warmth
Thinking about you
I live for meet ...
Reciprocity. "

;;;;;
;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;...
;;;;; ;

ХоккУраган ©;

" Будьте
просто Счастливы
За вас никто
Только вы . "

"Be happy together
just happy
Nobody can
do it instead
Only you . "

;;;
;;;;
;;;;;;;;;
;;;;; ; ;

ХоккУраган ©;

" Ясно на дворе
Солнце и костёр
Нам хорошо
День . "

" The yard is here
Sun and bonfire
Smiles so shiny
Launch this lunch for us . "

;;;;;
;;;;;;
;;;;;;;
; ; ;

ХоккУраган ©;


Рецензии