С чого v пак тые воjны

Дрочыть мотор хрень на траву:
От зарэ я вvэ вшлою!..
I ны понятно косару,
Шо вiн прам слуvыть Богу сь.

Бо шо ны думка, шо ны словк,
Усэ оно бЕ v Грома.
А после родыця осёл
I плачэ: шо такое?!

Ну, ек, чого зЯвывся слон?
А!  вiн vэ дуvыj сподар!
I карма гондэ ны прычом v.
Да шо вы! Нет Закона.

Ек – шо посiiш, то j поvнёш?
Да брось ты! Я соломку зь
Во усадю у ва гарод –
Хаj выростэ дубов 100.

О так мы i jiмо усё:
Хто мнеско, а хто молё.
А хтось здiваеця з мышов:
Гуманiтарны! Гох-хох!

Потом здзiвляеця тоj кот:
Да шо то я так здохну,
Колы залiзу на руссо?!
Оj! Гiтлер vэ харошiк!

I в нас Росiя вvэ колонк!
Так каvэ Катс Асонов.
Мы рыгулiруiм паршов –
Од Трампа j до Хруsова!

...а ты б догнав мій ровыр?
Чы j выпыв бы с колодяз?


Рецензии