Ти п1вон1я яскрава

Ти півонія яскрава -
          Фантастичний диво світ!
Ніжна, лагідна, цікава -
          Запашний, духмяний цвіт!

В благодатний день весняний,
          Он які рясні дощі,
Дай же Боже моїй доні,
          Миру й спокою в душі!

Долі гарної бажаю,
          Щастя тихий океан,
Щоб здоровячко кріпчало,
          За сто літ без болю й ран.

Добра, щедра, щиросердна,
          Будь завжди така як є,
Ти уважна, милосердна,
          Бог тебе хай береже!

З днем народження Світуля!
          Щоби склалось все в житті...
Наше СОНЦЕ - красотуля,
          Будь кохана і люби!!!


Рецензии