Щасливi речi

Нарвала квітів, у садку
Поставила у глечик
І, відчуваю, що живу
Роблю,  щасливі речі
Щасливі речі – це, коли
Відкрила нову книжку
П’ю, чай англійський, з молоком
І, гладжу свою кішку
Щасливі речі – це, коли
З любов’ю, мию фікус
У домі, ладанка пахтить
Класична музика, звучить
І,квітами, спалахує гібіскус
Щасливі речі – це , коли
Печу млинці,   і їм їх,  з медом
Тримаю телефон в руці
І, чую сина…
Більшого не треба!
Нарвала квітів, у садку
Поставила у глечик
І, відчуваю, що живу
Роблю,  щасливі речі
28.05.2020


Рецензии