Кличе Ладан. Кличе

Їду. Їду в гості.Поспішаю я
Там,де промайнула молодість моя!
Проводжають гіллім верби"В добру путь"!
А поміж вербами тополі ростуть
Там шумлять берези-красуні край села
А розкішна зелень серце звеселя!
І душа радіє. Ось зустрінусь знов!
Пригорну до серця радість і любов
Що колись роками пізнавала я
Ранок зустрічала,пісні солов*я
І аж до світанку чула їхній спів!
Лагідний,пташиний,та на жаль без слів
Хоча промайнуло безліч довгих літ,
Він лишив навіки у серденьку слід!
Їду. Їду в гості в селище своє
Кличе Ладан. Кличе .Знов мене зове


Рецензии