Ой ты, Месяц лукавый!

Ой ти, Місяцю лукавий!

Місяченьку ясночолий,
повнолиций та рум’яний,
чи ти був таким і вчора –
мов те сонце полум’яне?

Не помітила, забула?
Чи гуляв ти десь у хмарах?
Ще й смієшся, друже любий?
Справді, ти сьогодні гарний!

Мабуть я не буду й спати,
бо мене ти дуже вразив.
Чи ж могла я закохатись,
так раптово й так відразу?

Ой ти, Місяцю лукавий,
зірочки від тебе мліють…
Я ж, кохання ще чекаю,
бо не втратила надію.

Лютий 2020 р.


Рецензии