В обiймах щастя океану

Бажаю я в полоні моря
в коханні жити всі роки;
де у вітрилах вітру воля
забула  якорі-крюки…               

Де море пестить легким бризом
на хвилях блиск і щастя мрій  …
Де золотаві пляжів ризи
зціляють морем смуток мій… 

Де хвилі-кучері духмяні…
Ллє благодать в серця любов…
Де я - частина океану…
Перлина - в мушлі  молитов…

Там, де ти поруч, як Планета
у колі щастя - всі роки…
Там, де закохані в Поета
зірки на небі, як и ти!


Рецензии