Чорнобривц

 
Чорнобривці, мов сонце гарячі,
Милий друг подарунок приніс,
Заблудилися ми як незрячі,
В серці повно і сміху і сліз.
Це сама, я сміялася з себе,
Закохатися знову боюсь,
Розумію душею до тебе,
Як до сонця, мій любий тулюсь.

Жаль не склалось кохання без тебе,
Полетіли мої журавлі,
Маю сумні, навіщо, це треба,
Чи існує любов на землі.
Ніби сонце зігріли, вони,
Я твоєю коханою стану,
Лиш надію мені поверни.

Чорнобривці, мов сонячні квіти,
Це надія і віра й любов,
Як же серцю тепер не радіти,
В козаченька закохана знов.
Не забула, поразки вчорашні,
Промайнуло не краще життя,
А тобі подарую найкращі,
Найсолодші мої почуття.


Рецензии
так таки так...
гарний віршик.

Вера Деревьянко   10.06.2020 03:45     Заявить о нарушении