Чому ти, батьку, замовчав?

Чому ти,батьку,замовчав?
Я вже не той,не той,мій тату,
Завжди мене ти зустрічав,
А як хотілось в твою хату.

Чомусь не так відкрита брама,
На серці нині холоди.
Подивися,як сумує мама,
Хто мене зустріне так,як ти?

Не так цвіте усе,чомусь, не так,
Та й    вишні знову захворіли.
Забув я,як буяє мак,
Наодинці Пасху всі зустріли.

Тут серця єднались в літню днину,
Тато на порозі зустрічав.
Кожний раз казав:,,Заходь в хатину’’.
Та  чому ти,тату,замовчав?

03.05.2020.
В.Олійник.


Рецензии