Розквiта Земля, як у снах розквiта

Розквітає Земля, як у снах розквітає
Ти не бачиш, проте, ти вже це відчуваєш
То дерева саджають, в пошані, з любов'ю
То не кривдять звірят, що нам друзі та рОдня
То в великому колі дружна родина
То уклін землі рідній за щедрість і днину
То подяка дружині за сина, чи доньку
То метелик надії в маленьких долоньках
Кожен в собі підтримує розквіт Землі
Душам рідним дозволивши знову прийти         

3.05.20


Рецензии